Kostka w drzwiach kierowcy
-
- Pełnoprawny User
Kostka w drzwiach kierowcy
Witam, mam problem taki jak w tytule tematu, mianowicie kiedyś nie działał mi centralny,uzbrajał się alarm ale nie zamykały się drzwi, zauważyłem że kostka w drzwiach kierowcy wysuwała się sama na jakiś 1 cm nie wiedziałem co zrobić więc oszyściłem kostkę i wszystkie wtyczki i przykleiłem ją klejem...działało do czasu ostatnich wilgotnych dni... tzn teraz wszystko działa poza regulacją lewego lusterka góra/dół gdy dzwi są zamknięte,natomiast gdy otowrzy się je na 15 cm to lusterko działa wystarczy że poruszam trochę tą kostką w drzwiach i lusterko zaczyna działać do czasu otwarcia drzwi kilka razy, jakieś pomysły na unieruchomienie/dociśnięcie owej kostki ?
-
- Pełnoprawny User
Zwykłe konektory o uniwersalnych rozmiarach po to by rozłączyć je przy zdejmowaniu np drzwi ba to koszulka i peszel. Chciałem kiedyś taką kostke odnowić najeżdziłem się po sklepach za takimi małymi pinami i konektorami i nigdzie nieznalazłem, wiec rozwiertałem kostke połączyłem zwykłymi dostępnymi konektormi w sklepie elektrycznymi dla pewności dałem koszulki i wszystko działa jak nowe
-
- Pełnoprawny User