Wysłany: Pon 05 Lip, 2010 Z jakiego auta pochodzi ta konsola
Witajcie ostatnio znalazłem w necie z dość ciekawą konsolą długą w Jajku.
Ktoś wie z jakiego auta ona pochodzi i gdzie takiej można szukać.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Zaawansowane serwisy www, Systemy zarządzania treścią CMS, Systemy sprzedażowe, Prezentacje multimedialne. BRIDE, TAKATA, APEXI, itd. Ponad 65 tys co kto chce od stylistyki po mechanike.
No właśnie w kilku różnych autach z USA widziałem taką konsolę. Więc chyba nie przerobiona a występowała w Civicach.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Zaawansowane serwisy www, Systemy zarządzania treścią CMS, Systemy sprzedażowe, Prezentacje multimedialne. BRIDE, TAKATA, APEXI, itd. Ponad 65 tys co kto chce od stylistyki po mechanike.
Ostatnio zmieniony przez yamakas Pon 05 Lip, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Z tego co widzę to za wodą dość sporo tego. Czy nie jest to przypadkiem w EG 6 taka konsola.
ja mialem taką na sprzedaż, obecnie chyba ma ją Aciulek.
ona niby jest 2dinowa ale tak nie do konca, jakby sie chcialo wepchnac radio to trzeba troszke z gory i z dolu spiłowac, a jak jest w serii to ma wlasnie miejsce na radio a pod nim ciutke wezszy schowek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I my Honda
Gość kliknij
To w jakich wersjach występowała ?? Muszę zacząć polować na taką czarną.
To jest seryjna tzw Audio Console z cifa 5g najczęściej można ją zobaczyć w cifach z rajchu.
co do 2 dinów to tak średnio bo jedna kieszeń jest większa niż druga ale radio i jeden schowek się mieści.
JDMowe wersje miały trochę inaczej wyprofilowane miejsce pod zapalniczkę i popielniczkę (płytsze) oraz były odwrotnie umiejscowione.
Co do konsoli to ja taką posiadam. Tak jak kolega wyżej wspomniał występowała w civic 5g. tylko czy do tej górnej weszło by radio to nie wiem. trzeba by wyciągnąć jedną kieszeń i wstawić normalna szufladę z radia. Plus jest taki że właśnie te kieszenie można swobodnie wyciągnąć i rozdzielić bez rozkręcania całej konsoli.
To nie minus i tak nie palę i nikt mi w samochodzie nie będzie palić :)
Swoją drogą nie wiecie czy HB występowały z tylnymi bocznymi szybami uchylanymi ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum