Model: V gen HB
Silnik: B18C
Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 Zlot C5G i gości z Wawy
Jako, że mam kumpla, z którym od lat się znam i również posiadacz H wpadliśmy na pomysł organizacji zlotu integracyjnego Wspólnie z częścią C5G Łódź oczywiście każdy jest miło widziany + East Coast Civic Wawa mamy zaszczyt zaprosić na integracyjny piknik w weekend, a dokładnie 13,14, 15 Sierpnia 2010 roku Sulejów Tutaj link do ośrodka i co o tym sądzicie i czy będą chętni?? http://www.odk-sulejow.home.pl/
Tyniuś a jak z zarezerwowaniem ośrodka? długi weekend to może być spore obłożenie, trzeba by się na dniach tym zająć?? ile osób w założeniach ma się zjawić??
ja jestem chętny, wstępnie trzeba liczyć 2 osoby
Model: V gen HB
Silnik: B18C
Wysłany: Sro 23 Cze, 2010
Na pewno jakaś rezerwacja domków będzie. Wszystko zależy od chętnych bo nie zadzwonię tam i powiem, że chcę 3 domki skoro osób może być znacznie więcej albo coś. Trzeba się rozeznać ile jest chętnych.
jesli bede mial wolne to wpadne z mila checia;).niestety mam taka prace ze zazwyczaj 2 lub 3 weekendy w miesiacu pracuje. tyniek daj INFO NA CKPL.no chyba ze to maja byc tylko 4 geny.
a tak swoja droga to wybiera sie ktos z lodzi na EG TERROR 18 lipca??
pozdro
Pomysł bardzo fajny ale wydaje mi sie że nie wypali skoro wiekszość pisze "może bede" i jak tu mozna zadbać o nocleg sokoro nie ma pewniaków.
Po za tym im później sie zbierzecie tym bardziej prawdopodobne że tego noclegu nie da sie juz załatwić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum