Dodatki do Coupet
Dodatki do Coupet
Poniżej kilka fotek dodatków do Coupet:
Trzecie światło stopu:
Znaczki:
Dywaniki:
Zacikawiło mnie również to, iż w Stanach ludzie dorabiają do tylnych oparć bardzo szerokie boczki. Po co? Wie może ktoś?
Trzecie światło stopu:
Znaczki:
Dywaniki:
Zacikawiło mnie również to, iż w Stanach ludzie dorabiają do tylnych oparć bardzo szerokie boczki. Po co? Wie może ktoś?
Ostatnio zmieniony czw 15 paź 2009, 12:05:17 przez AriN, łącznie zmieniany 1 raz.
Owiewka tylnej szyby
Owiewka szyberdachu
Owiewki szyb bocznych
Pełne bra + kierunki USDM
Bagażnik dachowy
Komplet chlapaczy
Owiewka szyberdachu
Owiewki szyb bocznych
Pełne bra + kierunki USDM
Bagażnik dachowy
Komplet chlapaczy
Ostatnio zmieniony czw 15 paź 2009, 12:10:17 przez AriN, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziś w na parkingu pod Realem zauważyłem Coupe wersje EX, a wiec przez szybkę pozwoliłem sobie obejrzeć wnętrze i zauważyłem bardzo ciekawą rzecz jaką jest zamek w tylnej półce, gdzie w europejkach znajduje się pałączek do otwierania kanapy, naprawdę fajnie to wyglądało, nie zdążyłem jednak zrobić zdjęcia Dziwną sprawą natomiast jest to, iż zegary wyglądały tak jak w 1,3 jedyną różnicą było wyskalowanie w milach.
TO TRZEBA PRZEŻYĆ ŻEBY TO ZROZUMIEĆ, ŻEBY W TO UWIERZYĆ!
Zaślepka anteny
Ostatnio zmieniony czw 15 paź 2009, 12:14:34 przez griszkins, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony czw 15 paź 2009, 12:19:38 przez AriN, łącznie zmieniany 1 raz.
TO TRZEBA PRZEŻYĆ ŻEBY TO ZROZUMIEĆ, ŻEBY W TO UWIERZYĆ!
widzieliście kiedyś taki zestaw audio - ja pierwszy raz takie cudo widzę Czemu na Europę wychodziło takie biedne wyposażenie
Ostatnio zmieniony czw 15 paź 2009, 12:22:41 przez Maty, łącznie zmieniany 1 raz.
jest do zamykania zamkow mam takie cos u siebie naciskasz w dol i zamki sie za zamykaja w gore to sie otwieraja taki bajerkuchar pisze:do czego jest ten przełącznik w drzwiach obok głośnika ?
a tu pare fotek innych dodatkow.
tak wyglada podlaczone 3 swiatlo stopu
moze to dodatek nie tylko do EJ ale dobre moim zdaniem dobry
a tu kilka fotek owiewki tylniej szyby (wie moze ktos gdzie takie cos mozna dostac???)
Ostatnio zmieniony czw 15 paź 2009, 12:27:47 przez Mlody_, łącznie zmieniany 1 raz.
i znalazlem taka owiewke tylniej szyby tylko ze za wiekla woda
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/CIVIC-92 ... 19b6c8135e
jak by ktos ogarnol temat sciagniecia tego z us to byl bym zainteresowany
EDIT : do tego słuzy dział kupie !
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/CIVIC-92 ... 19b6c8135e
jak by ktos ogarnol temat sciagniecia tego z us to byl bym zainteresowany
EDIT : do tego słuzy dział kupie !
Ostatnio zmieniony czw 15 paź 2009, 12:29:49 przez Mlody_, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Berbeć
jak najbardziej są tyle że w PL są za mega pieniądze, jak widzisz to pewien rarytas więc i cena wyższa..AniolStraz pisze:czy wogole ktores z tych czesci wymienionych / pokazanych wyzej jest dostepnych w PL?? badz na jebaju US?? gdyz kilka gratow, jak znaczki czy 3 swiatlo stopu
a na jebaju też są, tyle że znikają bardzo szybko trzeba praktycznie codziennie przeglądać aby coś wychaczyć a i cena też do najniższych nie będzie należeć..
To jest jak by nie było RARYTAS więc za to się płaci...