Poświetlane logo Civic
Poświetlane logo Civic
Ostatnio wpadłem na nietypowy pomysł - podświetlenie logo Civic z tyłu!
Wyobraźcie sobie takie np. jasnoniebieskie logo Civica z tyłu! Musiało by to zajebiaszczo wyglądać!
Jakby to było nawet takie logo fluoroescencyjne które by w nocy zaczynało świecić to tez moim zdaniem super by wyglądało. Podświetlenie logo jakimiś ledami ukrytymi w karoserii to już trudniejsza sprawa. Co o tym sądzicie ?
Wyobraźcie sobie takie np. jasnoniebieskie logo Civica z tyłu! Musiało by to zajebiaszczo wyglądać!
Jakby to było nawet takie logo fluoroescencyjne które by w nocy zaczynało świecić to tez moim zdaniem super by wyglądało. Podświetlenie logo jakimiś ledami ukrytymi w karoserii to już trudniejsza sprawa. Co o tym sądzicie ?
Re: Poświetlane logo Civic
Ledy, kolorowe światełka i świecące logo w Civicu Vgen to jest zły pomysłernest90s pisze:Ostatnio wpadłem na nietypowy pomysł - podświetlenie logo Civic z tyłu!
Suzuki Swift
viewtopic.php?f=26&t=27583
viewtopic.php?f=26&t=27583
- Logan
- Administracja
- Kontakt:
Ja wiem, że o to Ci chodziłonegroazor pisze:Rozchodzi mnie siem o to ze maluch od wyklucia uczy sie co to dobra marka.Loganek pisze:Ta od dzieciństwa uczysz małego, że ledy na znaczku Hondy to coś dobrego, zastanów żesz się wujku co ty wygadujesznegroazor pisze:Loganek, to jest dobre do pokoju dzieciecego jak maluch boi sie ciemnosci. 1. Nie bedzie sie bal ciemnosci. 2. Od dziecinstwa uczy sie
Dobra koniec pierdzielenia, ledy two wiocha, chyba, że zielone, wtedy nie :E
-
- Berbeć
- Grzybohun
- Natchniony
Właśnie guścikowi mój drogi hołdujesz, robiąc jednocześnie marce honda złą opinię, bo założe się że ludzie którzy nie siedzą zbyt mocno w motoryzacji będa kojarzyć civica z angel eysami, lampami lexus look z tyłu, bodykitem F&F no i podświetlanymi znaczkami, bo to wszystko pasuje do jednego worka. Dlaczego tylu hondziarzy robi auto w stylu "JDM"? Bo najlepiej wygląda na naszych autach
Oczywiście, jak zechcesz to i włożysz do hondy silnik 1.9TDI, bo to Twoje wozidło i to Tobie ma być lepiej, jednak zastanów się czemu tak z tego się śmiejemy;p
Oczywiście, jak zechcesz to i włożysz do hondy silnik 1.9TDI, bo to Twoje wozidło i to Tobie ma być lepiej, jednak zastanów się czemu tak z tego się śmiejemy;p
No nie wiem, ja tam wierze że to może dobrze wyglądać, nie tak jak te znaczki Hondy powyżej ale spoko, śmiejcie się... mam jakąś tam wizję w głowie ale zapewne będzie ciężko ją nakreślić bez wykonania... jak coś ciekawego będę miał to na pewno wrzucę i jestem pewien że jak ja coś zrobię to śmiać się z tego nie będziecie
-
- Nałogowiec
Ja na początku posiadania auta też jarałem sie ledami itp, ale z miesiąca na miesiąc, jak już posiedziałem dłużej na forach, to dopiero nauczyłem się co to prawdziwy JDM i dumny jestem z siebie
Moja biała perełka
viewtopic.php?t=22221
viewtopic.php?t=22221