Luzz Rozkminka

Rozmowy nie do końca związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
Grzesieek
Moderator
Posty: 3782
Rejestracja: 26 kwie 2010, 14:55
Lokalizacja: Orneta

#921

Postautor: Grzesieek » 30 maja 2015, 10:46

III Runda Rallysprinty Milano:
Awatar użytkownika
Paweł.
Nałogowiec
Posty: 844
Rejestracja: 22 lut 2012, 16:29
Lokalizacja: Stąporków

#922

Postautor: Paweł. » 30 maja 2015, 12:08

Grzesieek :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Szkoda że hond nie było :D
Awatar użytkownika
Laskosz
Natchniony
Posty: 2444
Rejestracja: 19 lip 2011, 09:50
Lokalizacja: Nowy Sącz

#923

Postautor: Laskosz » 01 cze 2015, 07:48

co za bagiet te opony przetrącił! dobre kurna :gunsmilie: :gunsmilie:
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
Awatar użytkownika
syndicate
Nałogowiec
Posty: 857
Rejestracja: 03 wrz 2014, 23:48
Lokalizacja: Kraków

#924

Postautor: syndicate » 01 cze 2015, 11:42

chuj, że mam 550km, ale kiedys musze sie przejechać na te Ornete popatrzeć, bo widze że tam to po prostu Polskie Centrum Upalania :D
Awatar użytkownika
K23
Natchniony
Posty: 1765
Rejestracja: 06 mar 2010, 22:31
Lokalizacja: A co Cie to?
Kontakt:

#925

Postautor: K23 » 04 cze 2015, 21:01


Można na 3 kołach? Można! :D
Awatar użytkownika
Laskosz
Natchniony
Posty: 2444
Rejestracja: 19 lip 2011, 09:50
Lokalizacja: Nowy Sącz

#926

Postautor: Laskosz » 05 cze 2015, 11:45


hąda jeździ! wczroaj trasa 500 km i cały czas jazda na miejscu i cały czas spoko. :gossip: Na filmiku nie ma co liczyć sekund, ruszyłem jakby mi się nie chciało
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
Awatar użytkownika
syndicate
Nałogowiec
Posty: 857
Rejestracja: 03 wrz 2014, 23:48
Lokalizacja: Kraków

#927

Postautor: syndicate » 06 cze 2015, 13:31

co Ci się ten czek tak pali? czyżby to przez aparat zapłonowy tak jak u mnie?
Awatar użytkownika
Laskosz
Natchniony
Posty: 2444
Rejestracja: 19 lip 2011, 09:50
Lokalizacja: Nowy Sącz

#928

Postautor: Laskosz » 06 cze 2015, 13:49

Mam kompa od automatu
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
Awatar użytkownika
syndicate
Nałogowiec
Posty: 857
Rejestracja: 03 wrz 2014, 23:48
Lokalizacja: Kraków

#929

Postautor: syndicate » 14 cze 2015, 09:49

Obrazek

[ Dodano: Nie 14 Cze, 2015 10:49 ]
3 dni temu spotkałem na drodze wadowickiego Etmana :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Laskosz
Natchniony
Posty: 2444
Rejestracja: 19 lip 2011, 09:50
Lokalizacja: Nowy Sącz

#930

Postautor: Laskosz » 24 cze 2015, 23:20

http://kwejk.pl/obrazek/2364867/samozwanczy-lekarz.html
dobrze że nie chodzę tam do ginekologa
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
Awatar użytkownika
RaDar
Nałogowiec
Posty: 604
Rejestracja: 16 paź 2013, 20:11
Lokalizacja: LTM

#931

Postautor: RaDar » 25 cze 2015, 10:00

Laskosz a co ty wcześniejszego kompa usmażyłeś ?

Uuu bad guy z tego fake ginekologa :D
Awatar użytkownika
Grzesieek
Moderator
Posty: 3782
Rejestracja: 26 kwie 2010, 14:55
Lokalizacja: Orneta

#932

Postautor: Grzesieek » 25 cze 2015, 10:15

"Ginekologiem nie jestem, ale zajrzeć mogę."
Awatar użytkownika
Grzesieek
Moderator
Posty: 3782
Rejestracja: 26 kwie 2010, 14:55
Lokalizacja: Orneta

#933

Postautor: Grzesieek » 29 cze 2015, 00:28

2 minuty z Rajdu Warmińskiego. Stanik dzik. Ptaszek też dzik:
Awatar użytkownika
RaDar
Nałogowiec
Posty: 604
Rejestracja: 16 paź 2013, 20:11
Lokalizacja: LTM

#934

Postautor: RaDar » 29 cze 2015, 12:41

kurna fest zapieniczają ^^ Czegoś nadzwyczajnego do obróbki używasz?
Awatar użytkownika
Grzesieek
Moderator
Posty: 3782
Rejestracja: 26 kwie 2010, 14:55
Lokalizacja: Orneta

#935

Postautor: Grzesieek » 29 cze 2015, 13:08

Używałem Pinnacle Studio (od 9 do 14 chyba), ale ma za mało opcji i teraz drugi film robiłem Sony Vegasem 10 Pro + zmieniłem kamerę. Powinno być lepiej, ale gdzieś mi strasznie tnie jakość i jest gorzej. Nie ogarniam póki co :P
Awatar użytkownika
syndicate
Nałogowiec
Posty: 857
Rejestracja: 03 wrz 2014, 23:48
Lokalizacja: Kraków

#936

Postautor: syndicate » 29 cze 2015, 22:39

ja też używam vegasa 10.0, ściągnąłem nawet niedawno 13stke w 64bitach i stwierdziłem, że jest gorsza i wróciłem do 10 :)
Awatar użytkownika
Grzesieek
Moderator
Posty: 3782
Rejestracja: 26 kwie 2010, 14:55
Lokalizacja: Orneta

#937

Postautor: Grzesieek » 29 cze 2015, 23:00

Na następny film (z Rajdu Polski) postaram się ogarnąć tą kompresje, żeby nie była aż tak duża. Bo aż żal dupe ściska- kamera ma naprawdę fajne szkło, duże (3) przetworniki (470tys. pixeli) a obraz po obróbce wychodzi jak ze średniego telefonu.
Awatar użytkownika
syndicate
Nałogowiec
Posty: 857
Rejestracja: 03 wrz 2014, 23:48
Lokalizacja: Kraków

#938

Postautor: syndicate » 29 cze 2015, 23:22

a w jakim formacie renderujesz?
Awatar użytkownika
Grzesieek
Moderator
Posty: 3782
Rejestracja: 26 kwie 2010, 14:55
Lokalizacja: Orneta

#939

Postautor: Grzesieek » 30 cze 2015, 08:34

Do Mpga2 chyba- tam właśnie nic nie zmieniałem, dodatkowo jeszcze Vegas mi sztucznie rozciągnął obraz do HD (kamera w HD nie nagrywa). Tutaj jest pies pogrzebany.
Awatar użytkownika
syndicate
Nałogowiec
Posty: 857
Rejestracja: 03 wrz 2014, 23:48
Lokalizacja: Kraków

#940

Postautor: syndicate » 30 cze 2015, 09:10

jakiś kosmiczny, ja osobiście renderuję w .wmv i tam w efekcie końcowym wybieram sobie rozdzielczość, więc nie ma opcji jakiegoś sztucznego dobierania formatu. jak chcesz to mogę Ci podesłać na pw wszystkie moje ustawienia z preferences łącznie z takimi które odpowiednio dopasowują działanie programu odnośnie np. ilośći RAMu w kompie ;)

Wróć do „Luzz ziom”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości